Băsescu către jurnalişti: "De Revelion voi mânca ce mâncaţi voi acum şi analiştii, aer"


Traian Băsescu a fost iritat de speculaţţile făcute de presă cu privire la meniul pe care acesta îl va servii în noaptea de Anul Nou.

Şeful statului s-a arătat, luni, deranjat de asaltul presei şi de speculaţiile făcute referitor la meniul pe care îl va avea la petrecerea de Revelion şi le-a spus că va mânca ce mănâmcă şi reporterii şi analiştii politici, anume "aer".

"Aş vrea să vă spun ceva şi poate am şi norocul să fiţi unii în direct: eu nu îmi doresc această publicitate. Aţi stat agăţaţi de gardul meu la Predeal patru zile şi patru nopţi, aici staţi de când am sosit la Covasna. Cred că par a fi singurul politician care mănâncă, că înţeleg că nu vă interesează niciun alt politician, daşi meniul restaurantului şi nu a preşedintelui de ieri în continuu şi îl daţi şi astăzi. Sigur că un proprietar de trust media cum e Voiculescu are interes să satureze oamenii cu preşedintele. Un proprietar de televiziune ca Ghiţă de la PSD are acelaşi interes. Dar interesul oamenilor este să îi lăsaţi în pace cu politicienii", a declarat, luni, preşedintele, aflat la o plimbare cu soţia sa, Maria, potrivit realitatea.net.

"Şi în orice caz am înţeles că niciun alt politician nu mănâncă, doar preşedintele mănâncă. Dar vă mai spun ceva: îi minţiţi pe români pentru că acela este meniul restaurantului, nu este meniul comandat de mine", a întărit Traian Băsescu. Fiind întrebat ce va mânca el, preşedintele ţării a spus ironic: "Ce mâncaţi voi acum şi analiştii... aer".

Deranjat de întrebările presei, Băsescu s-a întors din drum cu soţia lui şi s-au întors la vila de protocol unde este cazat. "Hai să mergem, că e o adunătură de…", i-a spus şeful statului soţiei sale.

Preşedintele Traian Băsescu şi familia sa vor petrece revelionul împreună cu prinţul Paul şi prinţesa Lia, care au sosit luni dimineaţă în staţiunea Covasna, la hotelul de patru stele, Clermont.


Comentarii Facebook