Băsescu atacat de către un senator: ”Traian Băsescu nu şi-a asumat declaraţiile şi deciziile politice”


Varujan Vosganian a ieșit la atac și îi critică dur pe cei care îl condamnă pentru faptul că nu a demisionat și din funcția de senator.

"Când rosteşti cuvântul onoare, se aud în jur tot felul de sâsâituri, precum cele ale vârcolacilor la vederea crucii sau la adulmecarea izului de usturoi frecat de tocul uşii", scrie fostul ministru pe blogul său referindu-se la demisia de onoare din fruntea Ministerului Economiei.

Vosganian îl critică și pe preşedintele Traian Băsescu pentru declaraţiile pe care le-a făcut la adresa sa.

"După ce, la auzul demisiei mele din funcţia de ministru, dânsul - luat pe nepregătite, deci sincer - l-a apreciat drept un gest de onoare, a doua zi, speriat singur de ce spusese, s-a reîntors la tonul obişnuit, acuzându-mă, dimpotrivă, de laşitate. Eu nu pot înţelege asta, căci, în ce priveşte, mi-am asumat deciziile politice privind susţinerea industriei chimice şi le-am explicat", spune Vosganian.

"În schimb, Traian Băsescu nu şi-a asumat declaraţiile şi deciziile politice în aceeaşi speţă şi nici nu ne-a explicat cum e posibil ca un procuror să considere promulgarea de câtre dânsul a Legii 332/2009 drept apogeu al unor demersuri infracţionale. Interesant că nu-l întreabă nimeni despre asta", mai scrie fostul ministru al Economiei.

Comentarii Facebook