Băsescu, atac virulent la adresa lui Ponta: Nu trebuie să ajungă președinte!



Președintele Traian Băsescu a susținut, marți seară, o conferință de presă, la Palatul Cotroceni, în care a lansat un atac direct la adresa premierului Victor Ponta, pe care l-a îndemnat ”să-și facă treaba”.

Șeful statului susține că Ponta și-a început timpuriu campania pentru alegerile prezidențiale, folosindu-se de cea pentru alegerile europarlamentare.

În opinia mea, Victor Viorel Ponta s-a lansat în campania prezidenţială acoperind, în mod incorect, campania pentru europarlamentare. Bănuiesc că avem toţi în minte imaginile din locurile în care se deplasează şi întreabă 'Vreţi să fiu preşedintele?' Şi i se răspunde 'Da!', iar el îşi continuă campania cu mare veselie, ignorând interesul public de a ajuta românii să înţeleagă cât de importante sunt pentru Româna alegerile europarlamentare. Comportamentul său nu are nimic în comun cu democraţia, mai ales că el se suprapune pe o foarte proastă guvernare”, a declarat președintele Traian Băsescu, potrivit realitatea.net.

Băsescu a precizat că Victor Ponta nu trebuie să devină președinte, pentru că asta ar însemna ”ca ţara să intre într-un regres uriaş”.

Comportamentul său mă obligă să-l anunţ public că dacă nu va lăsa să se defăşoare campania europarlamentară îi voi fi un opozant fără reţinere pentru toate acţiunile pe care le face pentru a-şi asigura un avans uriaş în campania prezidenţială.

Poate că nu neapărat campania prezidenţială declanşată timpuriu, cu statul furat - asta ştie el să facă, să fure - dar consider că el nu trebuie să fie preşedintele României. Ar însemna ca ţara să intre într-un regres uriaş.

Consider că am obligaţia să informez românii de ce nu poate fi preşedintele României, de aceea îi adresez public rugămintea să se domolească cu campania prezidenţială şi să lase să de sefăşoare campania pentru europarlamentare”, a mai spus Băsescu.

Comentarii Facebook