Basescu: Am depasit impreuna dificultatile anului 2011. Citeste mesajul integral de Anul Nou al presedintelui


Presedintele Romaniei Traian Basescu a transmis un mesaj pentru populatie prin intermediul site-ului administratiei prezidentiale, www.presidency.ro.

Basescu ii indeamna pe oameni la optimism pentru anul care vine si se adreseaza atat pentru romanii din tara, cat si pentru cei aflati in strainatate

Citeste aici mesajul presedintelui Traian Basescu pentru Anul Nou:

 

Dragi romani,

Intampinam impreuna un An Nou si va adresez, cu acest prilej de bucurie si speranta, gandurile mele bune de sanatate si incredere in viitor.

Acum, la cumpana dintre ani, putem fi mandri ca printr-un amplu efort national am depasit impreuna dificultatile anului 2011.

Imi doresc ca anul 2012 sa reinvie in sufletele noastre optimismul si credinta ca putem reusi ramanand solidari cu destinul natiunii din care facem parte.

Cea mai importanta valoare a Romaniei sunt oamenii, iar romanii au nevoie, mai mult ca oricand, sa stie si sa creada ca prin propriile forte pot crea o Romanie moderna si performanta, asa cum si-o doresc.

Fie ca Noul An sa reinnoiasca in inimile tuturor romanilor, care sunt in tara sau in comunitatile diasporei, bucuria, speranta si curajul de a ne asuma si implini destinul unui popor menit sa prospere si sa reuseasca prin munca in tot ceea ce isi propune.

La multi ani!


PRESEDINTELE ROMANIEI
TRAIAN BASESCU

Comentarii Facebook