Aviz favorabiul pentru începerea urmăririi penale a Elenei Udrea din partea Comisiei Juridice



Comisia Juridică a dat aviz favorabil pentru ridicarea imunității Elenei Udrea, aceasta anunțând că ea le-a cerut colegilor săi să dea acordul pentru începerea urmăririi penale, în dosarul ”Gala Bute”.

Udrea a stat în comisie doar zece minute, iar la ieşire a declarat că a solicitat colegilor din comisie să dea un aviz favorabil pentru începerea urmăririi sale penale. Comisia juridică a avizat favorabil miercuri solicitarea DNA, cu 20 de voturi "pentru", unul împotrivă, o abţinere şi un vot anulat, potrivit realitatea.net.

O să văd acum, nu o să mă dezic de susțierea pe care am acordat-o 10 ani pentru independența Justiției. Voi cere colegilor sa dea aviz favorabil, astfel încât să existe un vot în plen, nu voi veni în Parlament să imi susțin cauza în niciun fel. Voi cere colegilor din comisie sa dea un aviz favorabil un lucru este clar, se spunea ca Udrea a luat spaga în ”Gala Bute”, iata ca dupa 4 ani, nici procurii nu au demonstrat asa ceva”, a spus Elena Udrea.

Aceasta a mai precizat că, dacă îşi dădea demisia din Parlament, trebuia ca preşedintele Iohannis să dea aviz pentru începerea urmăririi sale penale adăugând: "un fost ministru de avid nu scapă".

Udrea a spus că nu va veni în Parlament să-şi susţină cauza în niciun fel.

Comentarii Facebook