Aurelia Cristea: După arestări, personalul de la Consiliul Județean Cluj are probleme de REPUTAȚIE

 

Președintele PSD Cluj-Napoca și ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, a spus că viitorul președinte al Consiliului Județean Cluj trebuie să se gândească și la competențele și reputația personalului.  

 

Aurelia Cristea a precizat, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE că funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj este importantă și că vor fi ”aruncați” în joc cei mai buni oameni ai partidului. 

 

Eu cred că în primul rând trebuie să îți dorești această funcție. Avem candidați buni: Cornel Itu, Alexandru Cordoș, Valentin Cuibus, Lucia Suciu sau Ioan Oleleu.  Mai sunt și consilieri județeni care ar putea candida. Totul se va decide în forurile de conducere ale partidului. 

 

E trist că am ajuns în această situație, dar cred că ar trebui să fie o lecție pentru cei care ajung în funcții.

 

Am avut discuții cu diverși colegi referitoare și la capacitatea personalului de acolo și la modul în care poți lucra cu cei de acolo, atâta vreme cât lucrurile s-au întâmplat cum s-au întâmplat. Am vorbit despre competențele lui sau buna reputație a personalului. Si atunci ce faci când îți asumi să candidezi și câștigi, dar trebuie să te gândești cu cine lucrezi ca să nu ajungi într-o situație delicată. Nu am intrat în detalii să văd cine e vinovat, dar au fost probleme”, a spus Aurelia Cristea (Vezi AICI decalarția video la minutul 44.08).  

 

Ministrul delegat pentru Dialog Social crede că cel care va câștiga președinția Consiliului Județean Cluj nu se va sacrifica pentru partid. 

 

Un an jumate poate aduce un alt mandat. Teoretic este un an și jumătate, dar practic poate fi de 5 ani și jumătate. Eu ca și ministru credeți că știu cât timp am. 

 

Cred că alegeri trebuie făcute. Cred că pot fi candidați buni cei pe care i-am enumerat, dar mai sunt și colegi consilieri județeni care pot candida”, a mai spus Aurelia Cristea.

Comentarii Facebook