Audiențe publice: Oamenii din Pălatca i-au cerut lui Alin Tișe să repare drumul județean 161G - FOTO


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, s-a întâlnit joi, 5 mai, cu locuitorii din Pălaca, alături de alți oficiali ai Consiliului Județean Cluj. 

Una dintre problemele ridicate a fost cea legată de situația drumului județean 161G care traversează localitatea și care creează disconfort, în special din cauza prafului. Locuitorilor le-a fost comunicat faptul că această problemă va fi remediată în cel mai scurt timp, împreună cu antreprenorul lucrării.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean: ”Am avut o întâlnire constructivă cu oamenii din Pălatca, în care am discutat problemele comunității locale, chiar la ei acasă. În continuare, vom căuta cele mai bune soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor semnalate”. 

Oamenii au mai ridicat problema extinderii rețelei de apă și canalizare, aceste aspecte fiind discutate direct cu directorul Companiei de Apă „Someș”, prezent la întâlnire.

Oamenii au fost mulțumiți că CJ Cluj a preluat în administrare drumul care leagă reședințele comunelor Pălatca și Geaca. 

Următoarea audiență publică în județ va avea loc în 12 mai, ora 16.00, la Săndulești. 

Comentarii Facebook