Asfaltări în acest weekend în două zone fierbinți din Cluj-Napoca

 

Două zone importante din Cluj-Napoca vor fi asfaltate în acest weekend, din centrul orașului și din Mănăștur.

 

Se va lucra ”în acest weekend în intersecția Regele Ferdinand cu strada Barițiu și în sensul giratoriu de la Calvaria, de pe strada Primăverii. Este posibil sa se lucreze si pe timp de noapte in vederea respectarii graficului”, precizează reprezentanți firmei Kiat.

 

În zona Calvaria va fi asfaltată banda exterioară a sensului giratoriu, iar la intersecția Regele Ferdinand - strada Barițiu aproximativ 70% din suprafața întregii străzi, pentru a se asterne primul strat de asfalt. ”La această intervenție urmează teste de laborator, controlul statului ca lucrarea sa fie conform caietelor de sarcini, apoi se pune stratul de legătură se monteaza bordurile se fac verificari ale calitatii lucrarii apoi se pune stratul final. În următoarele două săptămâni sperăm să aducem strada Regele Ferdinand și strada Barițiu la nivel de uzură pe carosabil”, au mai spus oficialii firmei.

 

În cazul străzii Primăverii, din Mănăștur, lucrările s-ar putea prelungi până în 15 octombrie.

 

Strada Primăverii e mai lungă și tot proiectul se va întinde spre 15 octombrie. Este și sensul giratoriu de la McDonalds unde lucrările nu au început. Acolo sunt lucrări de săpătură, fundație, canalizare, bordură, cele trei straturi de asfalt și trotuare. Ca să limităm disconfortul șoferilor, se lucrează pe benzi succesive”, au mai spus cei de la Kiat. 

Comentarii Facebook