Așa arată biroul de LUX amenajat de Alin Tișe. Ocupă un etaj întreg din clădirea Consiliului Județean Cluj FOTO

 

Alin Tișe și-a amenajat la Consiliul Județean Cluj, din bani publici, un birou ultra luxos, cu mai multe încăperi, inclusiv una de relaxare.

 

Secretarele au fost înghesuite într-o anticameră, dar Alin Tișe avea la dispoziție un biroul de 30 de metri pătrați, o cameră de relaxare, o baie complet utilată și o sală de ședințe, care nu a fost folosită aproape niciodată, susțin angajații Consiliului Județean Cluj.

 

"Nu ne venea să credem ce lux vedem în faţa ochilor când am intrat pentru prima dată aici, în fostul birou al lui Tişe. Lux total!", a spus un angajat al Consiliului Judeţean Cluj. 

 

Toată investiția a depășit suma de 40.000 de lei, ”investiție” despre care Alin Tișe nu a vrut să vorbească niciodată.

 

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a luat decizia de a muta sediul instituției din Prefectură în cartierul Mărăști, lângă Biblioteca Octavian Goga, tocmai din lipsă de spațiu, dar nu a spus niciodată că el singur ocupa un etaj întreg în noua clădire.

 

Salariații au fost primii invitați de mine și au văzut acel birou. Am avut surpriza ca în primele zile, când am avut discuții cu cadre de conducere din Consiliul Județean, să constat că în acel birou niciunul dintre ei nu a intrat. Eu vorbesc de directorii instituției. Coabitarea și dialogul se făcea printr-o mapă, care era purtată până pe scări ca nu cumva să se strice mocheta domnului președinte Tișe. Cred că eu am să îi stric acea mochetă prin numărul mare de vizitatori, oameni cu probleme care vor pătrunde în biroul acela”, a dezvăluit Horea Uioreanu la emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara.

 

Uioreanu: Tișe a tocat banii publici pe un birou de lux la Consiliul Județean. Numai SPA -ul mai lipsea VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook