Uioreanu: Tișe a tocat banii publici pe un birou de lux la Consiliul Județean. Numai SPA -ul mai lipsea VIDEO


Președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, a spus că predecesorul său în funcție, Alin Tișe, a investiti banii publici într-un birou de lux, cu o cameră de relaxare și un pat de odihnă.

Salariații au fost primii invitați de mine și au văzut acel birou. Am avut surpriza ca în primele zile, când am avut discuții cu cadre de conducere din Consiliul Județean, să constat că în acel birou niciunul dintre ei nu a intrat. Eu vorbesc de directorii instituției. Coabitarea și dialogul se făcea printr-o mapă, care era purtată până pe scări ca nu cumva să se strice mocheta domnului președinte Tișe. Cred că eu am să îi stric acea mochetă prin numărul mare de vizitatori, oameni cu probleme care vor pătrunde în biroul acela”, a dezvăluit Horea Uioreanu la emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara.

Biroul are și o cameră de relaxare, cu un pat de odihnă, iar Uioreanu a completat că ”numai spa -ul mai lipsește”. ”E un ansamblu de încăperi, 4-5, cu anticameră”, a spus președintele Consiliului Județean, care a adăugat că va invita presă să vada ”palatul” lui Alin Tișe.

Comentarii Facebook