Aquapark de 44 de milioane de lei in cartierul clujean Grigorescu


Potrivit studiului de fezabilitate intocmit de Universitatea Tehnica din Cluj, amenajarea Aquaparkului in locul strandului Sun costa aproape 44 de milioane de lei.

 

Potrivit referatului de aprobare a indicatorilor tehnico-economici, care va fi prezentat in sedinta de Consiliu local din 22 martie, in zona strandului Sun se vor construi bazine acoperite, spatii de cazare si de alimentantie publica, dar si grupuri sanitare, vestiare sau spatii de depozitare.

 

"Principala atractie a zonei de agrement va fi constructia propriu-zisa ce va adaposti Aquapark-ul, practic un complex, acoperit-inchis, de bazine si tobogane de diferite forme si functiuni auxiliare (grupuri sanitare, vestiare, spatii de depozitare, spatii tehnice) si conexe (spatii de cazare, spatii de alimentatie publica, spatii comerciale", se arata in referatul intocmit de Directia Tehnica a Primariei Cluj.

 

Constructia va fi realizata din structuri metalice si beton armat. Durata de realizare a investitiei este de 24 de luni. Consilierii locali vor dezbate in sedinta din 22 martie proiectul privind demararea procedurilor de concesionare a lucrarilor pentru realizarea si exploatarea unui complex de tip Aquapark.

 

Lucrarile de executie si exploatarea Aquapark-ului ar urma sa fie concesionate pe o perioada 49 de ani cu posibilitate de prelungire pentru jumatate din perioada initiala.


Citeste si...

Aqua park in cartierul Grigorescu! Primaria vrea sa construiasca un astfel de complex in locul strandului Sun

Comentarii Facebook