Smecher de Cluj! Soferul unei masini cu ecuson Consiliul Judetean Cluj si numar de Ministerul Educatiei, parcheaza in sensul giratoriu!

Soferul unei masini de teren Kia Sorento, cu ecuson de  Consiliul Judetean Cluj, cu numar de inmatriculare CJ 11 MEC si-a lasat masina in sensul giratoriu, obligandu-i pe ceilalti soferi sa intre invers in sens pentru a putea iesi din parcarea de la Iulius Mall din Cluj.

 

 

Desi in parcarea exterioara a Iulius Mall Cluj erau suficiente locuri libere vineri, 18 martie 2011, la ora 14,30, soferul masinii  nu a fost interesat de acestea, care nu erau, ce-i drept, chiar in usa de la intrarea in mall. Asa ca si-a lasat masina acolo unde a vazut primul loc liber: in sensul giratoriu.

 

 

Dupa o ora si jumatate, la ora 16,00, masina nu fusese inca miscata de pe loc. 

 

 

 

 

In tot acest timp sutele de soferi care parcasera in parcarea exterioara si voiau sa iasa pentru a pleca, au fost obligati sa intre invers in sensul giratoriu, riscand sa fie izbiti de cei care intrau in parcare.

 

 

 

 

"Multumim Ministerului Educatiei pentru asa educatie. Daca facem accident aici, soferul asta nu o sa aiba nicio vina pentru ca asa e in Romania. Ce ar trebui sa fac acum sa stau si sa astept sa vina sa isi ia masina ca sa intru corect in sensul giratoriu sau intru pur si simplu, fie ce-o fi?", ne-a spus Marius Zamfirescu, unul dintre soferii care voia sa iasa din parcare.

 

 

 

 

Un alt sofer a fost a fost in aceeasi situatie: "Daca as fi parcat eu aici, cred ca masina era deja ridicata de 10 ori, daca sunt de la Consiliul Judetean nu patesc nimic. Trebuia sa imi iau si eu numar cu Ministerul Educatiei si atunci as fi putut parca oriunde, cu foarte multa nesimtire", crede Ionut.

 

 

 

Comentarii Facebook