Aplicație de smartphone pentru transportul în comun din Cluj-Napoca

 

Doi informaticieni au dezvoltat o aplicație denimită ”CTP Cluj-Napoca”, ce va putea fi folosită pentru aflarea orarului și a traseelor autobuzelor. 

 

Să spunem că ești în oraș, telefonul îți este cam descărcat și vrei să vezi rapid la ce oră vine autobuzul, fără să mai stai să cauți pe site-ul greoi al CTP și să descarci orarul. Ori pur și simplu nu există orarul liniei dorite la casa de bilete sau ești grăbit și ai uitat să îl verifici de acasă. Aplicația cred că e binevenită atât pentru clujeni, cât mai ales pentru studenți, dar și ușurează munca celor de la CTP”, a declarat Andrei, unul dintre dezvoltatorii aplicației.

 

Am propus aplicația celor de la CTP, am primit feedback pozitiv, însă lucrurile decurg mai anevoios în companiile mari. Ei momentan se axează pe serviciul de Ticketing care v-a fi disponibil in curand”, mai spune tânărul programator, conform eclujeanul.ro.

 

Aplicația poate fi descărcată pentru telefoanele pe Windows, dar pentru iOS și Android aplicația va fi utilizabilă de la sfârșitul lunii noiembrie.

Comentarii Facebook