Miercuri 1 Februarie

Apare un nou parc în Florești, pe bulevardul Cetatea Fetei - FOTO


Un nou parc apare pe bulevardul Cetatea Fetei, iar în curând va fi dat în folosință.

Una dintre direcțiile importante pentru comuna Florești este construcția de noi locuri de joacă pentru toți copiii noștri, dar și amenajarea de parcuri noi! Astfel, doresc să vă anunț că lucrările de modernizare și dotare a spațiilor de recreație și agrement din parcul aflat în zona bulevardului Cetatei Fetei din comuna Florești sunt într-un stadiu avansat și, în curând, acesta va fi deschis publicului larg!

Pentru a putea realiza aceste lucrări publice de amenajare, am apelat la surse de finanțare externe, precum fonduri europene, deoarece cred cu tărie în necesitatea atragerii de astfel de finanțări pentru dezvoltarea durabilă și continuă a unei comunități moderne”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.

Parcul are o suprafață de 1999 mp din care suprafata loc de joaca - 584 mp, suprafata spații verzi - 1225 mp si suprafata alei pietonale - 190 mp.

Parcul este dotat cu 8 echipamente de joacă interactive, printre care, balansoare simple și pe arcuri, leagăne și tobogane, băncuțe de pe care părinții își pot supraveghea copilașii, coșuri selective de gunoi, pentru a responsabiliza atât copiii, cât și adulții care îi însoțesc. Iar, pentru siguranța celor mici, parcul este pavat cu pavele de cauciuc.

Comentarii Facebook