Rafila a spus că Clujul va fi carantinat. Emil Boc: Să nu moară de grija noastră. Mai bine să meargă să vaccineze oamenii


Medicul Alexandru Rafila a prognozat că municipiul Cluj-Napoca va fi primul oraș carantinat din România. 

Primarul Emil Boc a luat foc când a auzit și l-a contrat dur. 

Eu îi recomand domnului Rafila să își vadă de treaba lui. De grija noastră să nu moară și mai bine ar fi să își ia rucsacul în spate și să meargă să vaccineze oameni prin țară sau să susțină vaccinarea, așa cum i-ar sta bine unui reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății. Să lase vorbele și mai mult să facă, pentru că de vorbe suntem toți sătui”, a spus Emil Boc.

Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va «beneficia» de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a declarat Alexandru Rafila, citat de romaniatv.net.

Boc nu a vrut sa fie fotografiat la UNTOLD. Nu avea masca: E un moment privat. Nu vreau! - FOTO

Comentarii Facebook