Anunțul făcut de Victor Ponta: ”"Mandatul meu politic în fruntea PSD s-a încheiat”


Premierul Victor ponta a anunțat că mandatul său în fruntea Partidului Social Democrat s-a încheiat ”prin parcurgerea completă a unui ciclu electoral”.

El spune că acum este într-o poziție de conducere ”tranzitorie” până la congresul din 20 martie 2015.

"Mandatul meu politic în fruntea PSD s-a încheiat prin parcurgerea completă a unui ciclu electoral. Am câștigat alegerile locale, parlamentare si europarlamentare, am luat cele mai multe mandate din istoria PSD și am pierdut alegerile prezidențiale. Ca și Iliescu, Năstase si Geoană. Ca să vă răspund direct și deloc politicos, așa cum mi-ați cerut, practic în acest moment asigur doar o conducere tranzitorie a PSD până la momentul congresului din primavara când cu siguranță este nevoie de un alt proiect politic pentru ciclul electoral 2015-2019. ", a declarat Victor Ponta, într-un interviu pentru Evz.

Premierul a mai precizat că PSD trebuie să adopte un npu proiect, care să dovedească că sunt capabili să se rupă de trecut.

PSD trebuie să adopte un proiect politic care să îmbine două componente esențiale. În primul rând grija față de cei 5 milioane de români care ne-au votat constant și care au așteptari legitime de la noi. În al doilea rând, o schimbare radicală care să dovedeasca în mod concret și consecvent celor care ne acuză și ne resping, că suntem capabili să ne rupem de trecut…”, a mai precizat Ponta.

Comentarii Facebook