Sambata 3 Decembrie

Anunț BOMBĂ al Liei Olguța Vasilescu: Ne retragem toți demisiileDupă ce PSD a reușit să îl dea jos pe propriul premier, Sorin Grindeanu, votând, miercuri, în Parlament moțiunea de cenzură, social-democrații pregătesc o nouă lovitură.

Lia Olguța Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii, a declarat miercuri, la un post de televiziune, că membrii cabinetului Grindeanu îşi vor retrage demisiile depuse anterior.

Aceasta susține că membrii cabinetului Grindeanu îşi vor retrage demisiile depuse anterior pentru a asigura funcţionarea Guvernului până la momentul în care un nou cabinet va fi instalat.

Cred că o să ne retragem toţi demisiile ca să poată fi funcţională activitatea ministerelor până în momentul în care va fi învestit viitorul guvern, să asigurăm conducerea ministerelor ca interimari. Eu mi-am delegat atribuţiile către un secretar de stat, dar alţi colegi ai mei nu au apucată să le delege sau nu au avut posibilitatea să o facă pentru că Ministerul Dezvoltării Regionale, de exemplu, a fost totalmente destructurat în aceste zile pentru că, după demisia lui Sevil Shhaideh au fost demişi în bloc toţi secretarii de stat, secretarii generali şi secretarii generali adjuncţi. Pe 1 iulie trebuie închise nişte condiţionalităţi pe fonduri europene şi nu mai are nimeni drept de semnătură şi atunci va trebui ca doamna Shhaideh să se întoarcă la serviciu”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit Neews.ro.

Ea a precizat că inclusiv demisiile lui Sevil Shhaideh şi Carmen Dan pot fi retrase întrucât preşedintele nu a emis decretele de revocare din funcţie.

Comentarii Facebook