Antonescu: Băsescu este o ”epavă”. De la Ponta vreau ”mai multă forţă”

 

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a catalogat pe Traian Băsescu drept o epavă, iar de la Ponta a spus că vrea mai multă fortă.

 

Invitat la România TV, lui Antonescu i s-a cert să îi dea un calificativ lui Traian Băsescu în situaţia actuală. ”Aşa de rău mi-a părut că a fost greşit înţeles cuvântul sau a fost înţeles ca o ocară. Îl repet, e cel din referendum. Revenit la Cotroceni sau nu, din punct de vedere politic, epavă. Astăzi, şi mai epavă”, a spus Crin Antonescu.

 

Despre relaţia cu premierul Victor Ponta, Antonescu a declarat că este ”foarte bună, neobişnuit de bună pentru doi oameni politici, chiar dacă ar fi în acelaşi partid, cu atât mai mult cu cât sunt în partide diferite”.

 

Aş vrea, sper, aştept, aş vrea mai multă forţă şi mai multă convingere că şapte milioane de voturi sunt, întodeauna, din punct de vedere politic, mai devreme sau mai târziu, mai puternice decât un Parchet, un serviciu”, a spus Antonescu.

 

El a nuanțat declarația: ”Nu am spus că îi lipseşte. Dar niciodată nu strică mai multă. Forţa, ca şi mintea. Nu la domnia sa, în general”.

Comentarii Facebook