Antonescu: Băsescu are apucături de securist şi minte incurabil


Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că el nu doarme şi tocmai din acest motiv Băsescu este nervos.

Crin Antonescu a declarat, miercuri, 27 noiembrie, că el nu doarme şi crede că tocmai acesta e motivul pentru care preşedintele Băsescu este foarte nervos, susţinând că acesta are "apucături de securist", că este "bolnav de multe lucruri" şi "minte incurabil".

"Apucăturile de securist sunt mai urâte decât faptul că foloseşte cuvinte inacceptabile pentru poziţia sa publică. Dar mai semnificative sunt apucăturile de securist, exemplu: povesteşte cum se poartă – evident sunt convins că minte – Ponta în nişte întâlniri tete-a-tete. Să presupunem că domnul Ponta e politicos şi nu sare la scandal atunci când se întâlneşte cu domnul Băsescu. Cum e asta să torni tu la televizor cum vorbeşte sau ce vorbeşte Ponta într-o întrevedere privată cu tine?", a afirmat preşedintele PNL, într-o emisiune Antena 3, potrivit Realitatea.

Totodată, Antonescu a ţinut să precizeze că nu doarme, asa cum îl acuză Traian Băsescu.

"Antonescu nu doarme, nu doarme şi între altele şi de asta e foarte nervos domnul Băsescu. Dar hai să o zicem pe asta, cu «doarme» că nu putem să spunem că e corupt, am încercat pe aia cu securist, dar a schelălăit scurt şi...Când a început cu Antonescu – Porumbacu, tot aşa pe chestiuni aruncate în on-line şi reluate aluziv într-un interviu. Am ieşit şi am spus «minţi, nu ai nimic, că nu ai cum să ai, că nu am avut nicio treabă niciodată». A bătut în retragere, a plecat. Acum, cu somnul (...) Nu e nimeni bolnav nici de somn, nici de minciună, dânsul este bolnav de multe lucruri şi mă refer la cele morale, evident", a mai afirmat Antonescu.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că "Antonescu e bolnav de somn".

Comentarii Facebook