Andrei Marga: "Nu candidez la Primaria Clujului"! Cum comentati?


Rectorul UBB Cluj, profesorul Andrei Marga, a anuntat ca nu candideaza si nici nu a avut intentia de a candida la Primaria Clujului. El a fost desemnat candidat din partea PNL, alaturi de senatorul Marius Nicoara, in urma unui sondaj intern.

"Tin sa precizez, inca odata, ceea ce am spus in nenumarate randuri in ultimele luni, la televiziune si in presa scrisa: nu am intentionat si nu intentionez sa candidez la Primaria Clujului. Orice om lucid isi da seama, ca si in Municipiul si Judetul Cluj este necesara si ar fi benefica schimbarea (cel putin pentru a atrage investitii externe, a reorganiza infrastructura, a moderniza cu adevarat orasul, a relansa viata culturala, a elimina prostul gust si lucrurile de fatada etc.). Pentru asemenea schimbare sunt la dispozitie numerosi concetateni capabili. Decizia apartine insa cetatenilor responsabili", a precizat Andrei Marga.

 

Andrei Marga si Marius Nicoara sunt propunerile liberalilor pentru un candidat comun in cadrul USL la Primaria Cluj-Napoca. PSD l-a propus pe senatorul Alexandru Cordos, iar PC pe deputatul independent, Mircia Giurgiu.

 

Candidatul care se va clasa cel mai bine in sondajele de opinie va fi lansat de USL in lupta cu candidatul PDL, cel mai probabil actualul primar, Sorin Apostu.

Comentarii Facebook