Anca Boagiu: " Este incapabil acest ministru, trebuie să fie demis". Vezi AICI despre cine e vorba


Vicepreşedintele PDL Anca Boagiu, a cerut demisia lui Ovidiu Silaghi, ministrul Transporturilor, declarând că acesta a adus un prejudiciu de 2,5 miliarde de euro României şi că este o "lebădă" şi un "incapabil".

"Acest ministru lebădă, că tot nu ştie lumea numele lui, trebuie să plece acasă, pentru că a fost ca o lebădă. Este incapabil acest ministru lebădă, pe numele său Silaghi, trebuie să fie demis. El a adus României un prejudiciu de 2,5 miliarde de euro, fiind incapabil să pună în practică programul de infrastructură şi de investiţii în infrastructură", a declarat Anca Boagiu, într-o conferinţă de presă.

Aceasta a mai declarat că premierul a fost dezimformat de ministrul Transporturilor şi a arătat ca Ministerul a pierdut 1,25 miliarde lei pe primul semestru, iar după rectificare, din programele finanţate de fonduri externe a mai pierdut 1,46 miliarde de lei.

Boagiu a prezentat un raport al Curţii de Conturi în care se demonstra că în ultimii şapte ani, adică în timpul guvernării PDL, Ministerul Transporturilor "şi-a făcut treaba".




Sursa: Mediafax



Comentarii Facebook