Amenzi de 160.000 de lei în Florești pentru declarații nereale privind taxa de salubritate


În perioada septembrie – noiembrie 2018, Direcția Poliția Locală Florești a aplicat sancțiuni în valoare de 160.000 lei cetățenilor care nu și-au făcut declarația de salubritate, deși au beneficiat de serviciul de salubritate.

Conform HCL 21/2017 privind aprobarea regulamentului de stabilire și aplicare a taxei de salubritate, începând cu luna februarie 2017, toți cetățenii comunei Florești aveau obligația de a depune la Primărie Declarația de Salubritate și de a achita taxa în funcție de numărul real de persoane dintr-o familie. 

Reprezentanții Poliției Locale Florești anunță că vor continua pe tot parcursul anului 2019 sa identifice și să sancționeze toți cetățenii care nu și-au depus declarațiile de salubritate. 

DEPUNEREA DECLARAȚIILOR se poate realiza fie personal la sediul Primăriei Florești, fie via e-mail pe adresa salubritate@floresticluj.ro, fiind nevoie și de o copie după actul de identitate, respectiv Certificat Înregistrare la persoanele juridice.

PLATA servciului se pote efectua CU NUMERAR, la caseria Primăriei Florești, PRIN ORDIN DE PLATĂ sau MANDAT POȘTAL, TRANSFER BANCAR sau ONLINE via ghiseul.ro.

În numerar la ghișeul Direcției Economice, Birou Taxe și Impozite, Caserie al comunei Floresti situat pe strada Avram Iancu, nr. 170, localitatea Florești.

Mandate poștale și ordine de plată - beneficiar Comuna Florești, CUI: 4485391, IBAN: RO07TREZ21621360206XXXXX deschis la Trezoreria Municipiului Cluj-Napoca.

Plata on line - prin intermediul paginii web www.ghiseul.ro:

- Plata fără autentificare - se alege opțiunea ”Plata fara autentificare"

- Plata cu autentificare - se alege opțiunea ”Plati cu autentificare" în cazul în care se deține un cont de acces. 

Sistemul Național Electronic de Plată online cu cardul bancar, prin aceasta modalitate se pot plati numai impozite și taxe existente la rolul nominal unic al contribuabilului.

DEPUNERE DECLARAȚII FISCALE PRIVIND STABILIREA TAXEI SPECIALE DE SALUBRIZARE

Comentarii Facebook