Joi 13 Mai

Amendă la protestul unde Șoșoacă nu a purtat mască. Nici Gheorghe Funar nu a purtat - FOTO


Jandarmii din Cluj anunță că a fost amendat organizatorul protestului de duminică, unde sentoarea Diana Șoșoacă și Gheorghe Funar, nu au purtat mască.

Cel care a organizat protestul, cel mai probabil chiar senatoarea Diana Șoșoacă, a primit o amendă de 2.000 de lei.

Protestul a fost anunțat pe Facebook și se spunea că Diana Șoșoacă îi cheamă pe clujeni în stradă. Aceasta a spus la microfon că nu crede în mască și că studiile arată că cei care o poartă se îmbolnăvesc mai repede. Desigur, senatoarea nu a prezentat vreo dovadă.  

Câți clujeni au fost la protestul Dianei Șoșoacă! 30 de oameni cu tot cu cei ”gură cască” - FOTO

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut copii în fața ei, la protestul de la Cluj-Napoca, de duminică seara, care țineau pancarte cu mesajul: ”Stop 5G!”.

Eu nu sunt plitician. M-am săturat să fiu numit politician”, a spus Șoșoacă. 

Nu știu dacă știți, dar până la finalul anului România trebuie să se dezintegreze în cinci părți, dar vorba maramureșanului ”Vom merge, ș-om lupta!”.

Arafat ne-a spus că avem voie să mergem la Înviere. Pâi tu ne spui nouă ce avem voie să facem? Păi noi facem ce vrem!”, a mai spus Șoșoacă. ”Când vă duceți la înmormântare, să aprindeți o lumânare pentru cei omorâți în spitale. Cum e posibil să omorâți oameni? Ați văzut imaginile de pe internet în care se ziceaȚi-am mai făcut rost de zece bucăți!”. Cele zece bucăți sunt alți zece morți. Asta ajung oamenii. Le dau 12 medicamente o dată. Am vorbit cu un medic din Maramureș și mi-a spus că nici cailor nu le dau 12 medicamente!”, a mai afirmat aceasta, fără cea mai mică probă.

Nu este niciun studiu care să arate că botnița asta nenorocită apără de virus. Nu e pentru virus. Au spus și medicii din sălile de operație că o poartă ca să se le cadă scuipat”, a spus Șoșoacă.

Comentarii Facebook