Ambasadorul Indoneziei în România primit la Cluj de Emil Boc și Horea Uioreanu - FOTO

 

Primarul Emil Boc a avut astăzi o întrevedere cu Excelenţa  Sa, domnul Diar Nurbintoro, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţial al Republicii Indonezia în România, aflat în prima sa vizită oficială la Primăria Cluj-Napoca.

 

Discuţiile purtate în cadrul întâlnirii au vizat în primul rând mediul de afaceri, relaţiile bilaterale de cooperare în domeniul comerţului, investiţiilor şi turismului între Indonezia şi România, Cluj-Napoca în mod particular. Cei doi oficiali au vorbit despre organizarea unei vizite a oamenilor de afaceri din Indonezia la Cluj-Napoca, precum şi de o participare a reprezentanţilor mediului de afaceri clujean la târgul internaţional de la Jakarta, care are loc în perioada 8 – 12 octombrie 2014. Ediţia din 2013 a Trade Expo Indonezia a numărat 115 expozanţi şi aproximativ 10.000 de vizitatori.

 

Cu ocazia acestei întâlniri s-au pus bazele unei viitoare înfrăţiri între Cluj-Napoca şi oraşul indonezian Yogyakarta. De asemenea, primarul Emil Boc a subliniat importanţa municipiul nostru ca centru universitar internaţional, iar în acest sens a avansat discuţii legate de  atragerea studenţilor indonezieni către universităţile clujene.

 

După vizita de la Primăria Cluj-Napoca, ambasadorul Indoneziei a fost primit și de conducerea Consiliului Județean Cluj.

 

Comentarii Facebook