PDL Cluj-Napoca cere urgentarea lucrărilor la centura ocolitoare Florești - Cluj-Napoca

 

PDL Cluj-Napoca le solicită preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu şi primarului Comunei Floreşti, Horea Şulea, să demareze în regim de urgenţă lucrările la centura ocolitoare între Floreşti şi Cluj-Napoca.

 

Centura este necesară pentru decongestioarea traficului pe drumul european E60, care face acum legătura între municipiu şi comuna Floreşti.

 

Această centură ocolitoare de mici dimensiuni, care are traseu prin spatele Polus Center spre Valea Gârbăului, poate reprezenta o alternativă rutieră extrem de importantă pentru locuitorii comunei Floreşti care zilnic tranzitează ruta Floreşti-Cluj-Napoca şi retur. Este absolut umilitor pentru zecile de mii de cetăţeni ai comunei Floreşti care plătesc taxe şi impozite către bugetul local  să nu beneficieze de o centură ocolitoare şi să fie nevoiţi zilnic să stea la cozi infernale din cauza aglomeraţiei din orele de vârf. 

 

Este totodată absurd ca după aproape 2 ani de mandat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj să nu se poată lăuda cu execuţia, măcar în parteneriat, a unui drum nou în judeţul nostru, nici măcar cu demararea lucrărilor la această centură ocolitoare de mici dimensiuni, care ar fluidiza traficul pe una dintre cele mai aglomerate rute”, a declarat președintele PDL Cluj-Napoca, Radu Moisin.

Comentarii Facebook