Miercuri 24 Aprilie

Alin Tise ii recomanda lui Horea Uioreanu sa se faca "frizer sau camerist", pentru ca la politica e repetent!


Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Cluj a lansat un atac dur la adresa deputatului PNL Cluj, Horea Uioreanu, caruia i-a recomandat sa se faca frizer, camerist su sculer-matriter pentru ca la politica e "repetent".

"Ingrijorat deoarece vede materializate, unul dupa altul, proiecte care treneaza de ani de zile, din perioada cand PNL gestiona problemele judetului si inregistra succese memorabile pe hartie, cu exceptii pentru care domnul Horia Uioreanu nu are niciun merit, deputatul in chestiune isi face de lucru si inventeaza probleme. Mai nou, deranjul emotional scoate la iveala o noua frustrare a parlamentarului, generata de proiectul de modernizare a drumurilor judetene si comunale. il inteleg. Un proiect de o asemenea amploare le va arata clujenilor ca unii muncesc, iar altii, cum este domnul Uioreanu, taie frunza la caini", a declarat Alin Tise.

Presedintele CJ Cluj face referire la un comunicat de presa trimis de deputatul Uioreanu, care reclama faptul ca, majoritatea fondurilor din proiectul de reabilitare a drumurilor judetene demarat de Ministrul Dezvoltarii regionale, se duc la primariile PDL si UDMR.

"Parlamentarul se plange de numarul mic de drumuri care traverseaza comune conduse de primari ai opozitiei. Trecand peste faptul (important!) ca in momentul cand se incepe modernizarea unui drum, se tine cont de traseul acestuia, de legatura dintre comunitati, si nu de culoarea politica a primarilor, trebuie sa fac doua precizari: aprobarea planului de reabilitare s-a facut si cu aportul consilierilor judeteni ai opozitiei, care daca ar fi avut ceva de obiectat, ar fi putut sa voteze impotriva. in plus, domnule Uioreanu, ce sa fac daca cele mai multe primarii ale Clujului au fost castigate in 2008 de reprezentantii PD-L? Nu va ramane de facut decat sa cuceriti mult mai multe in 2012. Traseele raman, si astfel, va veti putea lauda ca v-ati opus unor drumuri pe motiv ca primarii sunt portocalii", a mai precizat Tise.

Presedintele CJ Cluj ii da si un sfat lui Horea Uioreanu, candidatul anuntat de PNL Cluj pentru functia Consiliul Judetean: "daca ati excela si la fapte, nu numai la comunicate fanteziste, ati avea numai de castigat, iar clujenii v-ar rasplati cu inca un mandat. In conditiile actuale, insa, cred ca trebuie sa va reorientati profesional. Va promit ca fac diligente pe langa directorul AJOFM Cluj sa va gaseasca un curs de calificare intr-o meserie onorabila: frizer, camerist, sculer-matriter sau electrician de prize pentru copii. Sper ca in aceste meserii sa nu ramaneti repetent!".

 

Citeste si...

Elena Udrea repara drumurile lui Apostu si Tise si investeste 85 de milioane de euro in Cluj! VEZI drumurile ce vor fi reparate FOTO

Comentarii Facebook