Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, acuzat ca face jocurile UDMR de dragul lui Emil Boc

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, este acuzat de PSD Cluj ca nu este capabil sa gestioneze situatiile de criza.

 

Liderul PSD Cluj, Remus Lapusan, a facut aceste acuzatii in contextul in care unul dintre operatorii importanti aerieni, Wizzair, a anuntat ca isi muta o parte din operatiuni pe aeroportul din Targu Mures.

 

"In opinia mea actualul presedinte al Consiliului Judetean Cluj accepta jocurile facute de o companie privata maghiara pentru a servi interesele UDMR. Cand operatorul care conform statisticilor aduce cei mai multi pasageri, ameninta ca va pleca de pe Aeroportul Cluj, replica unui om responsabil si interesat de soarta regiilor pe care le are in subordine nu trebuie sa fie "vom gasi alte companii care sa opereze respectivele zboruri". Sa nu uitam ca in 2010 dl Tise a avut o serie de intalniri cu dna presedinte a CJ Mures, Edita Lokodi, intalniri in urma carora ne-a anuntat ca cele doua consilii judetene se vor asocia in vederea unei administrari comune a celor 2 aeroporturi. Se pare ca aceste declaratii au fost doar gargara", a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj.

 

Social-democratii clujeni se intreaba cui folosesc investitiile facute sau aflate in derulare la Aeroportul International din Cluj. "Probabil celebrul pact dintre cei doi presedinti ai consiliilor judetene s-a incheiat, iar acum suntem dispusi sa cedam niste potentiale venituri ale Aeroportului Cluj pentru a fi siguri ca nasul Boc are la Bucuresti sprijinul UDMR?", se intreaba PSD-istii clujeni.

Comentarii Facebook