Alin Tise: Acum nu as mai investi 43 de milioane de euro intr-un stadion!


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a fost criticat de predecesorul sau, Marius Nicoara, care a afirmat ca orasul avea nevoie de un spital, nu de un stadion de 43 de milioane de euro.

Alin Tise recunoaste ca daca acum ar trebui sa investeasca acesti bani intr-o arena s-ar gandi de doua ori.

"Eu cred ca o data inceputa o investitie e important sa terminam ce am inceput. Intr-un alt context, daca acum ne-am gandit sa incepem o arena, probabil ca ar putea fi o alta ordine de prioritati din cauza crizei economice. Din punctul meu de vedere cred ca important, la fel cum investim intr-un drum, cum investim intr-un spital, tot ca obiectiv de infrastructura, cred ca si acest obiectiv, chiar daca in principal este destinat sportului, trebuie dus pana la capat. Cred ca mai multe prejudicii am avea daca am opri aceasta investitie, decat sa o finalizam si sa aiba si perspectiva de a aduce bani", a precizat Alin Tise.

Stadionul municipal "Cluj Arena" trebuia sa coste initial 27 de milioane de euro, dar la finalul anului 2010 pretul a ajuns la 36 de milioane de euro (n.red. plus TVA) din cauza unor lucrari suplimentare.

Pana acum Consiliul Judetean Cluj a decontat lucrari in valoare de 15 milioane de euro.

Comentarii Facebook