Alertă! Numărul 2 din PSD crede că în scrisoarea anti-Dragnea sunt ”enunţate o serie de principii sănătoase”

 

Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, numărul 2 din partid, crede că în scrisoarea asumată de Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu sunt enunţate ”o serie de principii sănătoase”.

 

Am citit cu atenţie declaraţia comună a colegilor noştri şi am constatat că sunt enunţate o serie de principii sănătoase privind acţiunea politică a PSD, care din păcate au fost abandonate în ultima perioadă. Sunt întru totul favorabil ideii de revenire la modul colegial şi democratic de luare a deciziilor în partid şi, mai ales, celei de asigurare a continuităţii şi mai ales a coerenţei guvernării”, menţionează Marian Neacşu într-un comunicat de presă.

 

El propune ca scrisoarea să fie analizată în Comitetele Executive PSD din fiecare judeţ.

 

În calitate de secretar general, propun ca în perioada imediat următoare acest document să fie analizat de toate organizaţiile partidului şi dezbătut în cadrul Comitetelor Executive Judeţene, astfel încât preşedinţii de organizaţii să participe la Comitetul Executiv Naţional cu un mandat clar din partea membrilor de partid. În felul acesta vom păstra şi unitatea partidului şi guvernarea şi vom putea să privim cu încredere către alegerile de anul viitor”, a precizat Neacşu.

Comentarii Facebook