Aleile din Pădurea-parc Făget, marcate, iar zonele importante au descrieri - FOTO


În Pădurea-parc Făget sunt montate o parte din indicatoarele și panourile cu explicații menite să dea mai mult sens zonei și pentru cei neinițiați.

Instalarea marcajelor și a panourilor explicative în pădurea-parc Făget avansează în ritm alert. Astăzi, la o plimbare în zonă, ne-am întâlnit cu un grup de copii, care citeau cu atenție despre broscuțele care trăiesc în bălțile din Făget, dar și cu Mihai Anitan, campion național la downhill în 2020, care își făcea antrenamentul zilnic, alături de un prieten, anunță cei de la Zona Metropolitană Cluj. 

170717722_279918137004555_2551185830479542755_n.jpg

E grozav că ați marcat intersecțiile, să fie lumea atentă la bicicliști, dar și noi, la cei care se plimbă pe jos. Cred că ați făcut o treabă foarte bună aici, cu toate aceste amenajări”, a spus sportivul. 

Pădurea-parc Făget este un proiect derulat de Zona Metropolitană Cluj și Primăria Cluj-Napoca, în cadrul consorțiului internațional Urbfordan, care dezvoltă astfel de obiective în Ljubljana, Viena, Praga, Zagreb, Belgrad, Budapesta, Ivano-Frankivsk și Cluj-Napoca. 

Comentarii Facebook