Alegeri în 11 filiale PSD, inclusiv la Cluj

 

CExN al PSD a stabilit, sâmbătă, la Neptun, să fie organizate alegeri în 11 filiale, inclusiv la cea din Cluj.

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a propus sâmbătă, la Neptun, să fieorganizate alegeri în toate filialele conduse de lideri interimari, conform unor surse citate de Mediafax.

 

Dragnea le-a cerut liderilor judeţeni interimari ai PSD să înceapă chiar de săptămâna viitoare pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferinţe judeţene de alegere a noilor preşedinţi.

 

Clujul este condus de Horia Nasra, deputatul ales pe listele PSD Cluj, apropiat de Liviu Dragnea. Nasra a fost ”plantat” la Cluj contrar voinței lui Ioan Rus, cel care conducea din umbră partidul. Nasra se lovește de o apatie a filialei, loialitatea oamenilor fiind împărțită.

 

Decizia lui Dragnea loveste și filiala din București, unde șef este Gabriela Firea, cea care conduce mai nou ”revoluția” din PSD împotriva președintelui partidului, cel care conduce din umbră și Guvernul și Parlamentul. 

Filialele judeţene PSD din Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov, Brăila, Timiş, Iaşi, Giurgiu şi Sibiu, precum şi organizaţia PSD Bucureşti sunt conduse de preşedinţi interimari.

Comentarii Facebook