ALDE Cluj susține că nu sunt filiale care au ”dezertat” la Pro România


ALDE Cluj infirmă informațiile vehiculare de Pro România, partid care a anunțat că organizațiile ALDE din Huedin și Baciu ar fi ”dezertat”.

”Vă asigurăm că organizația ALDE Cluj a pierdut un singur membru, respectiv pe consilierul local Marton Horvath (din comuna Mociu), care avea legături mai apropiate cu fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin (lider al vechiului PC). Domnul Horvath și-a asumat pierderea mandatului de consilier local, dat fiind că el a fost ales pe listele ALDE, iar acum a decis să plece în Pro România.

Informațiile publicate privind cooptarea membrilor ALDE Huedin și ALDE Baciu în Pro România sunt complet false. 

Organizația ALDE Huedin este condusă de președintele Mariana Maier-Cotoi - director AFIR Cluj - și de vicepreședintele Călin Matiș. Având în vedere speculația că domnul Matiș ar fi trecut la Pro România, el a ținut să facă următoarea precizare: ”Sunt în continuare vicepreședintele ALDE Huedin, precum și membru în conducerea județeană a ALDE Cluj. Nu înțeleg cine are interes să lanseze astfel de speculații. Eu nicio clipă nu am luat în calcul plecarea din ALDE”.

Mai adăugăm că organizația ALDE Baciu îl are ca președinte pe domnul Horea Căprar, care a confirmat, la rândul său, că nu a fost informat ca vreun membru ALDE să fi plecat în Pro România”, precizează Departamentul de comunicare ALDE Cluj.

Comentarii Facebook