Afise USL lipite pe scarile blocurilor in Gheorgheni! Jorj: Cineva incearca sa ne saboteze FOTO


Afise cu insemnele USL Cluj au fost lipite pe usile scarilor de pe strada Nicolae Titulescu, din Gheorgheni. Reprezentantii USL sustin ca cineva a furat afisele si creeaza diversiune.

"Noi am avut un incident in cursul serii de joi. Colegii care au fost in echipele tehnice la panourile electorale au lipit afisele. Dupa careva ore am gasit 7 panouri de pe care afisele au fost luate jos si am avut surpriza ca pe unele scari sa fie lipite aceste afise ca sa creeze o tensiune.

Am sperat sa avem o campanie civilizata. Cer Primarie sa pazeasca aceste afise pentru ca vad ca afisele sunt rupte si cred ca daca si-ar indeplini obligatiile cei de la Primarie nu am avea astfel de incidente", a declarat Mircea Jorj, presedintele PSD Cluj-Napoca.

 

Primaria Cluj-Napoca verifica situatia pentru a nu exista derapaje din partea partidelor politice. "Afisajul pe proprietatile private trebuie facut exclusiv cu acordul asociatiilor de locatari. In ceea ce priveste afisajul ilegal exista amenzi cuprinde intre 500 si 2000 de lei pentru cei care afiseaza ilegal. Se considera afisaj pe domeniul public afisele puse pe vitrine. Politia s-a deplasat pe strada Nicolae Titulescu si verifica situatia", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

 

Afisele pot fi lipite numai cu acordul scris al asociatiilor de proprietari.

Comentarii Facebook