Duminica 28 Aprilie

Administrația Boc îi cheamă pe clujeni la dezbatere publică după scandalul izbucnit de la „relocarea” copacilor din centrul Clujului


Administrația Boc face un pas înapoi, în conflictul izbucnit de la ideea „inovativă” a administrației locale de a reloca copacii de pe străzile Universității și Avram Iancu în parcul Colina și pe aliniamentele stradale unde se constată că sunt arbori uscați. 

După ce, luni dimineață civicii clujeni au făcut un lanț uman în jurul copacilor de pe strada Universității, Primăria îi invită pe toți cei care doresc la o dezbatere publică cu privire la acest subiect, luni, 10 iulie, ora 18:00, în Sala de sticlă a Primăriei.  

Având în vedere discuțiile din spațiul public cu privire la situația copacilor de pe străzile M. Kogălniceanu și Universității în contextul lucrărilor de modernizare a acestora, Primăria Municipiului Cluj-Napoca îi invită pe toți cei care doresc la o dezbatere publică cu privire la acest subiect, luni, 10 iulie, ora 18:00, în Sala de sticlă a Primăriei.  

Proiectanții lucrării și firma constructoare vor prezenta soluțiile urbanistice avizate, iar toți cei interesați sunt invitați să își exprime punctele de vedere cu privire la acest subiect” , au transmis cei de la Primăria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook