Duminica 28 Aprilie

Activiștii Maria și Marian Saioc, amendați după ce au tăbărât peste Emil Boc: ”Împăratul Emil Boc ne-a sancționat!”


Soții Maria și Marian Saioc, doi activiști din Constanța, care au devenit cunoscuți după ce l-au făcut pe primarul Emil Boc să fugă de ei, au fost amendați. 

Ajunși acasă, am primit câte 3000 de lei de fiecare! Pe motiv că l-am deranjat pe măritul împărat! Vrem să contestam procesele verbale! Împăratul Emil Boc ne-a sancționat cu 1200€! Căutam un avocat Pro bono”, a declarat Maria Saioc.

La finalul lunii august, cei doi soți au tăbărât peste Emil Boc și l-au luat la rost în legătură cu ”minciunile” electrorale, dar și cui faptul că miroase infernal în Cluj-Napoca. A rezultat un circ uriaș, iar primarul Emil Boc i-a amenințat că va afla el cine îi plătește.

Primarul Emil Boc, SCANDAL cu doi activiști civici care au năvălit peste el în biroul buncăr. A vrut să le ia telefonul și a FUGIT în altă cameră- VIDEO 

Unde fugiți așa, domnule Boc? Stați de vorbă cu cetățenii care v-au votat!”, a acuzat Marian Saioc, un activist civic din Constanța, care a năvălit peste primarul Emil Boc în birou, pentru a-l lua la rost despre mirosul din oraș și ”minciunile” din ultimii 20 de ani. 

Maria și Marian Saioc, doi activiști din Constanța, au reușit cumva să înșele vigilența angajaților de la biroul primarului Emil Boc, unde nu se intră oricum, ușa având iale ca la un buncăr. Primarul S-a dezmeticit că nu îi poate da afară oricum, pentru că îl filmează. Pus în dificultate de cei doi le-a confiscat microfonul și a vrut să le ia și telefonul, dar nu a reușit, iar apoi a fugit într-un alt birou.

Mă, nu vă e rușine mă? Când doi indivizi, plătiți, vin de la Constanța să spună că îi deranjează mirosul… Bă, sunteți caraghioși. Sunteți niste agenți plătiți de către cine o să aflu eu!”, a tunat primarul Emil Boc. 

Cei doi activiști au pătruns în biroul primarului pentru a-l întreba despre marile proiecte promise, unul dintre ele fiind Aquapark -ul, dar și despre mirosul infernal de gunoi de zilele trecute.

Primarul nu a mai stat de vorba cu aceștia cum a stat cu fostul jurnalist George Buhnici, actualmente vlogger, în tramvai, pentru a discuta despre marile proiecte ale Clujului, sau cu Mircea Bravo, cu care s-a întâlnit ”întâmplător” în Piața Unirii și a stat de vorba 15 minute. Aici a fost vizibil iritat și pus în dificultate de niște întrebări la care ar trebui să aibă răspunsuri, fiind proiectele promise de el și nerealizate.

Pe cei doi activiști veniți de la Constanța, primarul Emil Boc i-a amenințat că va investiga el cine îi plătește.

Filmarea începe cu primarul Emil Boc în timp ce îi dădea afară din birou, situația fiind tensionată. Când Marian Saioc l-a anunțat că este filmat, Boc a schimbat placa și i-a dat drumul activistului din strânsoare și, pe un ton blând, a spus ”Haideți, vă rog, să stăm jos, calm!”.

Ulterior a spus că ”fără permisiunea mea nu aveți voie să filmați!”. Activistul i-a spus că este persoană publică și că dacă voia să nu fie filmat, trebuia să stea acasă. 

Suntem doi cetățeni din orașul Constanța și am venit pe la dumneavoastră. Nu facem politică!”, i-au transmis cei doi. 

Vă dați seama câtă manipulare promovează acești oameni, care vin din Constanța și spun că îi deranjează mirosul. Nu vă e rușină, măi manipulatorilor!”, a atacat Emil Boc. 

Nu vă e rușine dvs. Unde e Aquaparkul pe care l-ați promis din 2014?”, a contraatacat Maria Saioc activista prezentă în biroul primarului Emil Boc. 

29efd721230f3d05f8a7204766dd1dac.jpg

Edilul Clujului, atât de antrenat în dispute, nu le-a putut face față celor doi, fiind evident surprins, le-a confiscat microfonul și a vrut să le ia și telefonul, iar apoi s-a dus într-o altă cameră și s-a închis acolo. ”Lăsați-i să stea în birou cât vor. Eu am treabă!”, a spus primarul Emil Boc.

d482786ddfeec3d5d435e5024a2dfc11.png

Cei doi activiști nu au apucat să îi pună toate întrebările primarului. Singura întrebare pusă, cea cu Aquapark -ul, este cât se poate de reală. Acest lucru este promis de Emil Boc de 10 ani, clujenii fiind deja convinși că este o minciună politică. 

Cei doi activiști din imagini sunt susținători AUR. 

Comentarii Facebook