A început școala în Florești. 500 de metri cu mașina în 32 de minute


Floreștenii se plâng că au stat în trafic luni dimineața, la începerea școlii. 

Netrebnicilor care conduceți Primăria din Floresti, vi se pare normal și corect, ca de la creșa din Cetatea Fetei și pana la Panemarul tot din Cetatea Fetei, sa faci 32 de minute?????? 500 m! Da, știu, dați vina pe fostul primar, bai lideri de doi bani, pe vremea fostului primar era mult mai bine! Noul primar face live-uri de pe la București, nici de cum sa rezolve problemele reale ale florestenilor!!! Rușine sa îți fie primar de doi bani și ție și echipei tale!!!”, a transmis un floreștean.

Noua echipă de la conducerea Primăriei Florești a câștigat alegerile acum o jumătate de an. Multe proiecte imobiliare nu au mai fost aprobate, fiind trase pe linie moartă până când vor apărea noi căi de acces. 

Strada Eroilor, o mare problemă a Floreștiului, este în aer, după ce s-a reziliat contractul cu firma care făcea lucrarea și care a depășit termenele. Acest contract urmează să fie scos la licitație din nou. 

Cea mai bună variantă pentru șoferi este ca, pe distanțe scurte, să nu mai iasă cu mașinile din parcare, ci să utilizee mijloace de deplasare alternative. 

Cu scuteru am facut Cart Tera - Cluj Centru 40 min. Deh, fițe... Până ajungem noi la mentalitate de Italia, Franța... vis-a-vis de scutere, inaugurează ăștia metroul”, a comentat o floreșteancă. 

Ce ar putea face primarul daca toți circula cu mașina??? Oricâte drumuri s ar face tot ar fi aglomerație, sunt familii cu 2/3 mașini. Și Boc a zis, că oricâte drumuri ar fi tot mai mulți ar circula cu mașina!”, a comentat altcineva, la postarea acidă.

-----------------

UPDATE

Probleme în trafic au fost și în Apahida, Baciu sau Chinteni (foto), unde s-a circulat bară la bară.

190600026_4030905500325012_932056176775843944_n.jpg

Comentarii Facebook