A demarat modernizarea drumului Mănăstireni – Călata - Mărgău

 

Consiliul Județean Cluj anunță că au fost demarate lucrările de modernizare pe drumul judeţean din zona montană a Clujului, respectiv DJ 108C Mănăstireni – Călata - Mărgău.

 

Este vizată de lucrări porţiunea cuprinsă între km. 36+050 şi 59+000.

 

Mă bucură faptul că se poate vorbi acum, cu certitudine, despre un demers integrat al Consiliului Judeţean care vizează punerea în valoare, cu prioritate, a zonelor montane cu potenţial turistic ridicat. Fac această afirmaţie în contextul în care, după cum se cunoaşte, acest sector de drum face legătura cu zona turistică Răchițele-Ic Ponor, la a cărei şi mai bună punere în valoare va contribui”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

 

Lucrările de modernizare constau în realizarea de fundaţii, podeţe, ziduri de sprijin, acostamente, executarea de marcaje, tăierea vegetaţiei de pe marginea drumului, respectiv turnarea de covor asfaltic şi a stratului de uzură. 

 

Urmare a deblocării situaţiei lucrărilor/plăţilor aferente Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de reabilitare a trei drumuri judeţene, respectiv  DJ 107N Băişoara – Valea Ierii, DJ 108C Mănăstireni – Călata şi DJ 109B Fundătura – Corneşti.

Comentarii Facebook