19 străzi din Florești intră în REPARAȚIE, din fonduri proprii. CARE ESTE LISTA!

 

Primăria Florești a definitivat licitație privind asfaltarea a 19 străzi din localitate. 

 

Licitația privind asfaltarea din bugetul propriu al comunei Florești a 19 străzi are un câștigător definitiv: asocierea SC CRIDOV SRL + SC CUBICON INVEST, care a oferit suma de 18,370 milioane lei + TVA. Licitația a fost contestată de unul dintre participanți, dar Unitatea pentru Coordonarea și Verificarea Achizițiilor 

Publice a respins contestația, dând dreptate Comisiei de Licitație formată din funcționarii publici din cadrul Primăriei  Florești. 

 

Primarul comunei Florești a semnat marți, 2 septembrie 2014, contractul și a specificat că primele străzi pe care vor începe lucrările sunt Andrei Mureșanu, Tineretului, Plopilor2 și Abatorului. 

 

Ne apucăm extrem de serios anul acesta de lucru. Avem o nouă etapă de asfaltări, din fonduri proprii, în care ne ocupăm de străzile rămase în Floreşti şi nu uităm nici locuitorii din Luna de Sus şi pe cei din Gârbău. Realizăm străzi noi şi preluăm de la investitori, în domeniul public, străzi noi, foste private, pe care le vom asfalta ulterior. Prin actualul program de asfaltare, în comuna Florești mai rămân doar câteva străzi neasfaltate, de care ne vom ocupa în cel mai scurt timp. Mergem înainte, îmi doresc să ofer floreştenilor un nivel de trai cât mai ridicat”, a spus primarul comunei Floreşti, Horia Şulea.

 

 

CELE 19 STRĂZI SUNT:

 

1. ABATORULUI 

2. ANDREI  MUREȘANU 

3. COLONIA  DE  SUB  DEAL

4. FAGULUI 

5. IAZULUI 

6. IAZUL  MORII

7. IZVORULUI 

8. MAGNOLIEI 

9. NARCISELOR

10. PLOPILOR  2 

11. SUB  CETATE  1 

12. SUB  CETATE  2 

13. TEILOR  2 

14. TINERETULUI

15. VALEA  GÂRBĂULUI  3,  ÎN  LOC.  FLOREȘTI 

16. ÎNTREPRINZATORILOR, ÎN LOC. LUNA DE SUS

17. GILĂULUI, ÎN LOC. LUNA DE SUS

18. MAJESTI, ÎN LOC. TĂUȚI

19. ȘCOLII,  ÎN LOC. TĂUȚI.

Comentarii Facebook