Zece familii au rămas pe drumuri, după ce imobilul în care locuiau a fost înghiţit de flăcări. Oamenii au fugit desculți din case


Incendiu devastator în centrul Capitalei, zece familii au rămas pe drumuri, după ce imobilul în care locuiau a fost înghiţit de flăcări. Unii locatari au reuşit să iasă singuri din locuinţe, în timp ce alţii au fost evacuaţi de pompieri. În total, 25 de oameni au fost evacuaţi. 

Alarma s-a dat în jurul orei două dimineaţa, pe o stradă din sectorul 5 al Capitalei. Zece familii locuiau în imobil. Oamenii au fugit disperaţi din calea flăcărilor, desculţi şi cu doar câteva haine pe ei. Ce n-au mai putut salva... erau animalele de companie. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, scrie Observator.

Incendiul ar fi pornit în podul imobilului. Pompierii s-au chinuit ore întregi să stingă vâlvătaia, pentru că misiunea le-a fost îngreunată de vântul care sufla cu putere. 

Mi-a rămas şi căţelul, ăla care a fost devotat cu mine atunci când am fost bolnavă. Ne-am trezit pur şi simplu cu flacără. A auzit vecina că trosnea acolo în pod. Era flacără probabil. Am încercat să deschid uşa la pod şi mi-a curs de la cablul electric sau de la instalaţia electrică, nu ştiu de la ce.”, a declarat o femeie, în lacrimi, pentru sursa citată.

Pompierii au reuşit să salveze doar două pisici rămase blocate în capcana de foc. Urmează, acum, ca pompierii sa stabilească de la ce a pornit focul. 

Foto: Observator

Comentarii Facebook