Vulpița și Viorel au COVID 19 și dispar din grila Antena 1


Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați cu noul coronavirus, anunță Antena 1.

Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc. 

Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, anunță Antena 1. 

Astăzi, la ora 16.30, am primit confirmarea că cei doi sunt pozitivi. Așa că decizia cea mai înțeleaptă a fost STOP. Toată lumea care a intrat în contact direct și toată lumea din redacție și din platou merge acasă.

Vom da o altă emisiune, pe care o aveam pregătită pentru ediția de weekend și chemăm firme de specialitate care să facă o dezinfecție”, a transmis Mirela Vaida.

Veronica s-a întors de acasă, de la Blăgești, după ce a stat câteva zile, a vrut și ea să evadeze, nu știu ce a vrut să facă.

A plecat din București, acolo unde era în fiecare zi invitata noastră, unde colegii noștri îi supravegheau, se ocupau de ei, le dădeau cele mai bune sfaturi. În general și în particular la noi se respectă cu strictețe regulile impuse în această pandemie. Iată că ei au trebuit doar să meargă acasă câteva zile. A venit luni, după care a spus că are ceva probleme cu bila – ea a mai acuzat în trecut probleme cu bila. Că are o indigestie și nu se simte prea bine”, a explicat prezentatoarea.

Comentarii Facebook