Vietnamezi din Timișoara, filmați când săpau să prindă popândăi pentru a-i mânca - VIDEO


Un grup de vietnamezi, cel mai probabil muncitori la o fabrică din Timișoara, au fost filmați în timp ce săpau în oraș, pe un câmp și prindeau popândăi. 

Cei care au filmat scena au anunțat Asociațiile de protecție a animalelor, iar de acolo s-a ajuns la Garda de Mediu și Poliția Animalelor. Acesta nu este un caz singular în Timișoara.

Am avut un caz cu pui de porumbel și cu pisicile care dispăreau pisicile din Dumbrăvița.

Apoi i-am reclamat pentru că braconau fazani si iepuri cu ceva bețe și bidoane pe un câmp, până când au golit poiana. Am făcut plângere și mi s-a spus că poliția s-a dus la fabrică și le-a zis că așa ceva nu se face în România. Vietnamezii erau mirați.

A trecut o perioadă și am fost sunată de la altă fabrică și mi s-a spus că dispar câinii. Au fost prinși când jumuleau câinii. Am aflat că sunt aceiași care braconau fazanii.

Acum, seara trecută primesc un telefon de la o asociație că sapă după popândăi pe o stradă din Timișoara. Acolo este o comunitate de 2000 de păpândăi și sunt filmați cum sapă și îi adună într-un bidon”, ne-a relatat Anamaria Varga-Manolea, președintele Asociației pentru susținerea, promovarea și aplicarea drepturilor animalelor (A.S.P.A.D.A.).

Mai mulți fotografi i-au surprins pe ”vânători” în timp ce mergeau la locul faptei. ”În data de 26.03.2023, am primit un mesaj pe mesageria asociatiei de la domnul C.B. (fotograf), că un alt coleg fotograf ( A.N.) a surprins fotografiind in zona in mai multe randuri un grup de vietnamezi care prindeau popandaii pentru a-i consuma.

Din informatiile pe care le detin, o comunitate de vietnamezi ar fi in proximitatea Fabricii de zahar”, se arată în plângerea depusă Poliției de cei de la Asociație.

La Cluj, vietnamenzii au fost filmați când pregăteau șobolanii pentru a-i mânca

Un vietnamez care muncește în Cluj a fost filmat în timp ce opărea mai mulți șobolani capturați, pentru a le îndepărta pielea. ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

Inspectorii Serviciului Control în Sănătate Publică au făcut un control în data de 8 februarie 2023 la hala unde lucrează și locuiesc muncitorii vietnamezi de la Cluj. Două zile mai târziu, pe 10.02.2012, Direcția de Sănătate Publică (DSP) Cluj a comunicat rezultatele acestuia: „Condițiile igienico-sanitare în spațiile de locuit întreținute de către beneficiari sunt necorespunzătoare, nefiind efectuate operațiunile zilnice de curățenie-dezinfecție, mobilier de bucătărie degradat, pereți igrasiați, instalații sanitare ruginite, deșeuri menajere ne-evacuate”.

Ce salariu primesc trei vietnamezi care lucrează în Cluj. Românii nu lucrează nici pe salariu dublu

image3.jpgimage5.jpgimage6.jpgimage8.jpgimage9.jpgimage10.jpgimage11.jpgimage12.jpg

Comentarii Facebook