Un bunic în vârstă de 80 de ani a dat lovitura vieţii la loto. Bătrânul a jucat numerele la întâmplare din cauză că îşi uitase ochelarii acasă


După ce o viață întreagă a jucat aceeași combinație de numere, necâștigătoare, bătrânul a fost nevoit să aleagă aleatoriu, din cauză că acesta nu putea vedea numerele alese. 

Englezul în vârstă de 80 de ani îşi uitase ochelarii acasă, astfel încât nu a mai nimerit bilele cu numerele pe care le jucase până atunci și care reprezentau datele de naștere ale membrilor familiei.

Denis Fawsitt, din Hatton, Marea Britanie, este un jucător pasionat la loto. Toată viața a pus pe bilete doar numere cu o anumită semnificaţie pentru el, până în ziua în care şi-a uitat ochelarii acasă şi a fost nevoit să extragă numere la întâmplare din urna pusă la dispoziție de vânzătoare. Bătrânul a câştigat nu mai puţin de 116.124 de lire sterline, echivalentul a circa 113.000 de euro.

loteria 1.png

Denis şi soţia lui, Ann, în vârstă de 79 de ani, au sărbătorit cum se cuvine câştigul. Bărbatul susţine că a avut o presimţire legată de câştigarea premiului.

„Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele favorite, dar pur și simplu nu am putut. S-a dovedit a fi una dintre cele mai bune decizii ale mele. După cele întâmplate în agenție, aveam un sentiment tare amuzant că voi câștiga. I-am spus soției mele în acea seară că vom câștiga un premiu mare. Am fost șocat când am aflat vestea. Dacă nu aveam probleme cu spatele, aș fi dansat”, a declarat Denis Fawsitt, potrivit BBC.

„El a băut puțin whisky, eu m-am desfătat cu un sherry”, a adăugat partenera de viață a câștigătorului.

Cei doi vor folosi cea mai mare parte a banilor pentru a-și ajuta copiii şi nepoții, iar o altă parte din bani îi vor investi în casa în care locuiesc în Marea Britanie, dar și în reamenajarea curții. De asemenea, Denis și Ann Fawsitt au declarat că vor să achiziționeze un televizor nou.

Comentarii Facebook