VIDEO - Un ucrainean de 37 de ani a fost prins în timp ce încerca să treacă graniţa ascuns într-o cutie de jucării


Ucraina se află la a 22-a zi de război, după ce Rusia a invadat țara vecină. Pentru a trăi în pace și a fugi cât mai repede de bombardamente, milioane de ucraineni trec granița în alte țări. Pentru moment, doar femeile și copiii pot trece granițele Ucrainei pentru a se refugia în țătile vecine, asta pentru că bărbații trebuie să rămână în Ucraina și să lupte cu soldații ruși pentru a-și apăra țara.

Cu toate acestea, există ucraineni care sfidează regulile impuse de autorități în legătură cu legea marțială, există bărbați care încearcă prin orice modalitate să iasă din țară împreună cu familiile lor.

Dorința de a fugi din Ucraina l-a împins la o metodă neconvențională de trecere a graniței

Acesta este și cazul unui bărbat care a fost prins în timp ce încerca să iasă din Ucraina, spre Republica Moldova, într-o cutie de jucării aflată pe bancheta din spate a mașinii familiei sale. Bărbatul s-a ascuns printre zeci de pachete de scutece și alte lucruri personale, dar la controlul de rutină al autorităților grănicerești, acesta a fost descoperit. 

Bărbatul în vârstă de 37 de ani le-a spus controlorilor că s-a ascuns în aceea cutie crezând că nu va fi descoperit, această opțiune fiind singura pentru a putea ieși din țară.

Polițiștii de frontieră din Ucraina au început să rețină din ce în ce mai mulți bărbați la graniță. Aceștia încearcă cu disperare să găsească orice formă care să le permită să iasă din țară fără a fi prinși și trimiși înapoi pe „câmpul de luptă”.


Comentarii Facebook