Vineri 30 Septembrie

VIDEO. Trambulină pentru copii, montată pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje: „Când au instalat această mini moarte?”


Imagini șocante filmate pe un bloc cu 17 etaje, la Chișinău. Polițiștii moldoveni s-au autosesizat, pentru a preveni o posibilă tragedie, după ce pe rețelele de socializare a fost postată o înregistrare care arată o trambulină montată pe acoperișul imobilului.

Oamenii legii au anunțat că s-au autosesizat, după ce un localnic a făcut publică pe Facebook o filmare cu trambulina montată pe bloc. Cu puțin timp în urmă aceasta a fost demontată și pericolul pentru copii exclus, au asigurat polițiștii moldoveni.

Caz ieșit din comun pe acoperișul unui bloc cu 17 etaje de pe Bd. Dacia din Capitală. Unii localnici au filmat cum pe acoperișul acesteia viețile copiilor sunt puse în pericol, fiind instalată o trambulină pe care săreau. Poliția s-a autosesizat imediat și a întreprins toate acțiunile de rigoare, intervenind în vederea prevenirii unui eventual pericol pentru persoanele care foloseau acest spațiu de joacă. Cu puțin timp în urmă aceasta a fost demontată și pericolul pentru copii exclus. Poliția a sesizat Administrația publică locală, Autoritățile de gestionare a fondului locativ și Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului, care au competențe de intervenție în astfel de cazuri.”, este mesajul reprezentanților Poliției R. Moldova.

Părinții știau ce fac copiii? ...dacă știau nu-s întregi la minte...", „Prostia omenească nu are capăt...", "Ferească Dumnezeu, ce oameni fără cap pe lumea asta, cum să facă loc de joacă pentru copii pe bloc sus?", „Câtă minte trebuie unui om să pună în pericol viețile copiilor? Doamne ferește, de se întâmplă ceva, cine răspunde? Mai ales că plasa este joasă. Când au instalat această "minimoarte"?, oare chiar nimeni nu a văzut?" sunt doar câteva dintre zecile de comentarii făcute de internauți la postarea Poliției Republicii Moldova.

Comentarii Facebook