VIDEO. Ți se rupe sufletul! Tânără din Ucraina, care şi-a pierdut picioarele în timpul unei explozii, s-a căsătorit în spital


Poveștile emoționante ale oamenilor din Ucraina vor rămâne în memoria tuturor pentru decenii. Zilnic apar informații noi despre ororile făcute de ruși pe pământul ucrainean și viețile pe care le distrug călăii lui Putin. O rază de speranță însă, răsare pe alocuri și ne redă credința în umanitate. O tânără de 23 de ani, care şi-a pierdut ambele picioare într-un bombardament din Ucraina, s-a căsătorit în spital.

Oksana şi Viktor au supravieţuit după explozia minei, însă femeia a rămas fără picioare. În momentul deflagraţiei, Oksana, asistentă medicală, în vârstă de 23 de ani se afla în Lisiceansk, oraș din Luhansk, şi ieşise să-şi avertizeze iubitul că este în pericol. Chiar atunci, bomba a explodat, iar suflul exploziei a lăsat-o pe fată fără picioare şi fără patru degete de la mâna stângă, scrie Antena 3.

Oksana este internată la un spital din Liov, iar iubitul ei o cerut-o de soţie chiar în salon. Cei doi s-au căsătorit la spital, scrie sursa citată. Cuplul locuia împreună de șase ani și au copii, dar nu au reușit până acum să-și oficializeze relația. 

Comentarii Facebook