VIDEO. Incident ieșit din comun. Cinci tinere au decis să se scalde dezbrăcate în canalul râului, chiar în centrul orașului, polițiștii le caută


Un incident ieșit din comun a avut loc vineri seara, în Timișoara. Polițiștii caută cinci tinere care au făcut baie, dezbrăcate, în Bega. Acest lucru s-a petrecut în zona centrală a orașului, oamenii legii sunt pe urmele fetelor și au deschis deja un dosar penal.

Potrivit martorilor cinci tinere s-au dezbrăcat complet și au făcut baie în canalul Bega, chiar sub privirile trecătorilor. Oamenii nu au stat pe gânduri și s-au înghesuit să imortalizeze momentul. Întreaga scenă a fost surprinsă de cei aflați în zonă, așadar nu a mai durat mult până ce imaginile au devenit publice.

Polițiștii s-au autosesizat după ce imaginile au ajuns pe internet. 

În urma anlizării imaginilor apărute în spațiul public, polițiștii Secției 1 Timișoara au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ''ultraj contra bunelor moravuri'', în care se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor și tragerea la răspundere'', transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Comentarii Facebook