VIDEO - Imagini şocante la un liceu, în timpul orei. Profesorul, întins pe catedră şi elevi făcând tumbe: „Domnul, vreţi să vă facem un masaj?”


Imagini șocanțe la un Colegiu Național din Râmnicu Vâlcea. Profesorul de fizică s-a întins pe catedră și elevii au făcut tumbe , chiar în timpul orei de curs. Înregistrările video realizate de copii au devenit virale pe rețelele de socializare, notează Ziarul de Vâlcea. 

Profesorul de fizică este un cadru didactic apreciat în orașul Râmnicu Vâlcea. În primul filmuleț, se poate auzi și un dialog destul de halucinant dintre acesta și o elevă. „Domnul, vreţi să vă facem un masaj? / Voi vreţi să mă omorâţi! / Nu, nu! Doamne fereşte! / Te pricepi? / Şi unde să-mi faci? / Hei, pe spate! La coloană!”, se aude pe filmarea devenită virală. 

Mâine voi trimite la CNMB o echipă de inspectori în verificare. N-am cuvinte. E halucinant!”, a declarat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Vâlcea, Mihaela Andreianu, în legatură cu imaginile de la prestigiosul colegiu din municipiu.


Comentarii Facebook