VIDEO - Cum a fost prins Mihail Șaran, patronul Bismobil Kitchen, în timp ce încerca să fugă din țară. Avea 2500 de euro și mai multe telefoane la el


Un video cu operațiunea de capturare de pe Aeroportul din Chișinău a lui Mihail Șaran, directorul și fondatorul companiei Bismobil Kitchen, a fost publicat de polițiștii de peste Prut. În urma numeroaselor plângeri și a unor anchete jurnalistice ale Știri de Cluj, preluate de presa națională , inclusiv de cea din Republica Moldova, autoritățile s-au sesizat, iar Șaran a fost arestat și acuzat de escrocherie și înșelăciune. 

Din imaginile publicate de autoritățile din Chișinău, Mihail Șaran, directorul Bismobil Kitchen, avea supra sa 2.500 de euro, câteva carduri bancare și mai multe telefoane mobile cu care intenționa să fugă din țară acum câteva zile.

Ofițerii Direcției Generale Urmărire Penală și cei ai Inspectoratului Național de Investigații, în comun cu procurorii PCCOCS, au reținut fondatorul unei companii din Moldova de fabricare a mobilei, după ce acesta ar fi înșelat mai mulți clienți care comandaseră produsele companiei”, au transmis reprezentanții poliției. Acesta a fost arestat pentru 20 de zile.

Vă reamintim că Știri de Cluj a publicat două anchete jurnalistice cu privire la sutele de păgubiți care au rămas și fără mobila de bucătărie și fără sute de mii de euro (suma medie fiind de 6000 de euro de păgubit), după ce Bismobil Kitchen a închis toate cele 14 magazine din România. Informația a fost preluată de presa locală și națională, iar scandalul a ajuns la nivel național.

Citește și: VIDEO - Patronul Bismobil Kitchen, Mihail Șaran, a fost arestat în Moldova, când voia să fugă din țară


Comentarii Facebook