Miercuri 24 Aprilie

VIDEO cu momentul în care avionul ucrainean a fost lovit în Iran


Un material video prezentat de New York Times ar surprinde momentul în care avionul ucrainean a fost lovit de o rachetă deasupra spațiului aerian iranian, în apropiere de aeroportul din Teheran. 

O explozie s-a produs când racheta a lovit avionul, dar acesta nu a explodat, după cum se vede și în materialul video. 

Avionul a mai zburat câteva minute și chiar s-a întors spre aeroportul din Teheran. 

Avionul era în flăcări, iar apoi a explodat și s-a prăbușit rapid, confirmă un alt material video prezentat de New York Times.


Chiar și președintele SUA, Donald Trump, a lăsat să se înțeleagă că avionul a fost doborât de o rachetă. 

Întrebat într-o conferinţă de presă de la Casa Albă, Trump a declarat: ”Ei bine, eu am suspiciunile mele. Nu vreau să spun, deoarece au şi alţii suspiciunile lor. Dar poate a făcut cineva vreo greşeală în partea cealaltă..., nu au fost sistemele noastre. Nu există nicio legătură cu noi”.

Avionul zbura într-o zonă destul de dură. Poate că au făcut o greşeală. Unii spun că a fost o problemă tehnică. Eu, personal, nu cred că se pune deloc această problemă", a subliniat liderul de la Casa Albă.

Întrebat dacă el crede că avionul a fost doborât accidental, Trump a precizat: ”Nu ştiu, chiar nu ştiu, ţine de ei. La un moment dat, (iranienii -n.red.) vor oferi cutia neagră. În mod ideal, o vor da companiei Boeing, dar va fi bine şi dacă o dau Franţei ori altor ţări. S-a întâmplat ceva teribil, foarte devastator”, a subliniat el.

Comentarii Facebook