Video cu Buhnici despre fetițele de 13 ani: Le-ai luat la discotecă, nu? Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?


George Buhnici a fost filmat în 2013, într-un clip auto, în timp ce vorbea cu lejeritate despre faptul că fetele de 13 ani pot fi abordate de bărbați maturi, pentru că nu e pedofilie. 

Clipul video a apărut pe TikTok și este din 2013. George Buhnici glumește despre fetițele de 13 ani, când interlocutorul său i-a spus că fetițele de 13 ani s-au exaltat când i-au văzut mașina roșie.

”Două fetițe de 10-13 ani m-au văzut trecând cu mașina asta și spun: E roșiiiie!”. 

La 13 ani ani?” a întrebat George Buhnici. ”Da” a răspuns jurnalistul. ”Și le-ai luat la discotecă, nu?” a spus Buhnici. ”Poftim?” a fost reacția jurnalistului. ”Le-ai luat la discotecă cu mașina, nu?” a insistat Buhnici.  

Ce glumă... proastă” a zis cel de la volan. ”Hai că nu ești departe de vârstă cu ele”, a adăugat George Buhnici, care tot spera să i se dea dreptate.

Sper să taie Daniel asta” a spus jurnalistul de la volan. ”De ce?”, întreabă Buhnici, fără niciun gând că ce vorbește este aberant. ”Nu e pedofilie. La Jilava, fetele de 13 ani nu stau de vorbă cu băieții de 23?”. ”Ăăă, nu!” spune cel de la volan. ”Nu, nici acolo? Bun, hai să încheiem” spune George Buhnici. 

Comentarii Facebook